A banda 2007-ben alakult, túlnyomórészt a poprock-alternatív rock irányzatot képviselik, de bátran nyúlnak más stíluselemekhez is. A zenekar meglehetősen termékeny és sikerekben gazdag évet tudhat most maga mögött.
Az év első sikerét a One Day című dal videoklipje hozta meg. Magát a számot már 2013-ban kiadták, de csak 2015 őszén forgattak hozzá videóklippet, ami az idei év elejére készült el. Muntyán Krisztián, a zenekar énekese elmondta, a videoklip és a dal is rengeteg jó kritikát kapott. Az online hírportálokon túl a Music Channel televíziócsatorna is felvette a lejátszási listájukra, melyen több hónapig látható volt.

– A One Day című dalunk két fiatalról szól, akiknek elválnak útjaik, és nem tudni, hogy összehozza-e őket újra a sors. A klippet három helyszínen forgattuk, egy kondorosi parkban, Pósteleken, valamint egy békéscsabai kávézóban – tudtuk meg Krisztiántól.


A One Day videoklipje után egy új dallal jelentkeztek a srácok, ami a Stumble and Fall címre hallgat.

– A Petőfi Rádiónak van egy olyan programja hogy „Saját Zenéd”, ahova feltörekvő zenekarok küldhetnek be dalokat, melyekből minden hónapban kiválaszt a szakmai zsűri egy dalt, amelyik az aktuális havi győztes, de a közönségnek is van lehetősége szavazni. Augusztusban a Stumble and Fall című dalunk lett a győztes a szakmai zsűri szerint, és a közönség szavazatai alapján is. A dalunkat egy interjú keretein belül mutatták be először a rádióban, majd többször is hallható volt.

Ehhez a nótához is készítettek egy klippet, mellyel novemberre lettek kész. A videoklip premierje szintén a Music Channel műsorán volt látható november 24-én. A Stumble and Fall egy párkapcsolati vitát dolgoz fel, ez tükrözi az elkészült videó is. Mint megtudtuk, a forgatás helyszíne Budapest volt, és egy igen hosszú napot ölelt fel, mivel nappali és éjszakai jeleneteket is készítettek hozzá.


Sok utazás és sok szervezés előzte meg a forgatás előtti időszakot, hogy minden simán menjen azon az egy napon, de mint megtudtuk, teljesen megérte. A videókat és a zenék rögzítését helyi szakemberek végezték, a videóklippeket Tóth János Olivér és Takács Zsolt készítették mind a két alkalommal, a dalokat pedig Simon István rögzítette.

– Jelenleg készülőben van több új zenénk is, melyből már egy pár fel is lett véve, de a rengeteg videós és stúdió munka mellett a 2016. évben több fesztiválon és klub koncerteken is találkozhatott velünk a közönség. A jövő év tavaszára egy nagyobb lélegzetvételű turnéval készülünk, így szeretnénk megünnepelni, hogy tíz éves lesz a zenekar, de emellett új klippel és az új dalok bemutatásával szeretnénk kedveskedni a közönségünknek.