A küzdősportrajongók számára kínál csemegét a budapesti Papp László Sportarénában május 12-én, szombaton 18:30-tól megrendezésre kerülő nemzetközi gála. A főmérkőzésen ringbe lép a K-1 legendás alakja, a Vörös Skorpió néven ismert fehérorosz Alexei Ignashov, de lesz Fight Code K-1 MAX világbajnoki kvalifikációs torna, két magyar, Balogh Norbert és Szűcs Barna részvételével.
Két MMA-nagyágyú, Felföldi Szabolcs és Sárközi Róbert is kiskesztyűt húz, profi bokszban Bogdán Zsolt és Bedák Pál méretteti meg magát. K-1 profi magyar bajnoki címmeccsekre is sor kerül, Benedek Zsolt Laszák Zoltánnal, Birics Tamás Görbics Gáborral ütközik, Török Imre a WPKC nemzetközi bajnoki övéért száll harcba.

Tavaly augusztusban zsúfolásig megtelt a budapesti Papp László Sportaréna, hétezer ember biztatta a 70 kilogrammos magyar thai-boksz fightert, Kunkli Tivadart a 180 kilós, színizom Bob Sapp ellen. Remek Fight Code meccseket is láthattak a nézők, de volt MMA és profi boksz is. A szervezők az idén is tartják a nívót, szakmailag erős program várja a május 12-én, a Papp László Sportarénába kilátogatókat.

Jegyek kaphatók a Broadway Jegyirodánál (www.broadwayjegyiroda.hu) és a helyszínen.
Jegyárak: 1 990.-, 4 990.-, 7 990.-, 12 990.- Ft